Mijn naam is Jorrit Kingma. Ik ben geboren in Drachten in 1994 en sinds januari 2011 heb ik een relatie met Kim en sinds augustus 2020 vader van een dochter genaamd Lynn. Per mei 2021 ben ik werkzaam bij Brandsma Verzekeringen als Commercieel medewerker binnendienst. Hiervoor ben ik 3 jaar werkzaam geweest bij SuperGarant Verzekeringen als volmacht acceptant schade, commercieel medewerker binnendienst en deskaccountmanager.

Ik ben in de verzekeringen beland door middel van mijn opleiding Financial Services Management aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op de afdeling Dagelijkse Bankzaken van de Rabobank en Private Banking afdeling van de ABN Amro. Echter wilde ik na mijn studie ook de verzekeringskant van deze opleiding bekijken en sindsdien zit ik in de verzekeringen.

Op het moment van schrijven is mijn huis in aanbouw en zal ik per begin 2022 woonachtig zijn in Meerstad. Mijn hobby’s zijn het bezoeken van uit- en thuiswedstrijden van FC Groningen, het bekijken van films en series, voetballen en het spelen van bord- en videospelletjes.