Mijn naam is Karin de Boer-Hiemstra. Ik heb de eerste 23 jaren van mijn leven gewoond in Niezijl. Ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf. Het was een gemengd bedrijf, dus ik heb zowel van de akkerbouw als ook van de veehouderij ervaringen meegekregen. Mijn man werkt al jaren als monteur bij een loonbedrijf en via hem hoor ik nog wel regelmatig over de ontwikkelingen in de agrarische sector. Hierdoor voel ik me nog altijd sterk verbonden met de agrarische sector.

Doordat ik jarenlang heb gewerkt op de bedrijvenafdeling van de Rabobank heb ik ook ervaring met MKB klanten. Naast de betaaldiensten, regelde ik ook de zakelijke verzekeringen. De verzekeringen waren een onderdeel van het takenpakket bij de Rabobank en nu ik werkzaam ben bij Brandsma Verzekeringen ga ik me volledig bezighouden met verzekeringen als binnendienst medewerker.

Ik ben woonachtig in Briltil samen met mijn man en twee dochters van 13 en 16 jaar. De grote hobby van mij en mijn twee dochters zijn paarden. We hebben een hectare weiland bij huis en hebben totaal 3 pony’s en 1 paard thuis staan.

Daarnaast houd ik van wandelen (met de hond) en ik geniet ook altijd van een mooie fietstocht.