Per 6 februari 2020 is Natalia Zijlstra in dienst gekomen bij Brandsma Verzekeringen. In 2003 is ze per toeval in de verzekeringen gerold onder andere bij toen nog de Postbank en bij ABN AMRO. Verzekeringen fascineerden haar vanaf het eerste moment, het contact met de mensen, de diversiteit in bedrijven, de veranderingen in de wetgeving. Dit biedt de uitdaging die Natalia nodig heeft.

Vanaf 2006 heeft ze als interim bij veel Rabobanken opdrachten gedaan op het gebied van zakelijke verzekeringen. Dit varieerde van binnendienst tot specialist verzekeren. Ook heeft ze een project met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen succesvol afgerond. Tevens heeft ze ook collega’s geholpen met coaching en begeleiding om nieuwe verzekeringsproducten eigen te maken. De laatste jaren heeft ze landelijk grootzakelijke en internationale portefeuilles bediend.

Afgelopen jaar ging de interesse uit naar verzuim bij werkgevers en de vraagstukken eromheen. Met succes heeft ze hiervoor de opleiding Regie op Verzuim afgerond aan de HAN.  Bij Brandsma Verzekeringen vervult Natalia een combinatie functie van allerhande werkzaamheden op kantoor en tevens begeleidt zij werkgevers in de verzuimcasuïstiek met betrekking tot de verzekeringen en preventiemaatregelen in verschillende situaties. Dit geldt voor de wet Poortwachter en ook voor het WIA en WGA gedeelte.

Natalia woont in ‘e stad sinds 1998. Haar vrije tijd besteedt ze veel tijd aan trainen voor triatlons. In oktober hoopt ze ook haar opwachting te maken in Barcelona om een halve Ironman voor Kika te volbrengen. Verder kan je haar blij maken met sushi, sneupt ze graag in boekenwinkels en maakt ze muziek.

Wil je advies of een risicoanalyse met verzuimvraagstukken, Natalia helpt je graag.