Wie ben ik.

Geboren in Noord-Drenthe waar ik woonde tot mijn dertigste levensjaar. Daarna getrouwd en gaan wonen in het Westerkwartier waar we met veel plezier wonen. We kregen 7 kinderen en hebben inmiddels 13 kleinkinderen. In eerste instantie was het mijn wens om in het voortgezet onderwijs te gaan werken als leerkracht.

Tijdens mijn studie kreeg ik een tijdelijk baantje op de financiële administratie van de Van Calcar Groep in Groningen. Het tijdelijke werd uiteindelijk 30 jaar en in 1997 werd ik hoofd financiële administratie van NOWM Verzekeringen NV

Nadat in 2007 dit bedrijf werd overgenomen door Delta Lloyd en verhuisde naar Amsterdam ben ik in dienst gekomen van MIEDEMAbouw te Grijpskerk.

Met ingang van 2010 ben ik één dag in de week als zelfstandige gaan werken onder de naam Administratiekantoor Polman.

In die hoedanigheid werk ik voor een aantal bedrijven en verzorg daar de financiële administratie. Meestal betekent het dat ik zorgdraag voor de financiële vastlegging van de bedrijfsactiviteiten en tussentijdse resultaten bespreek met de directie/eigenaren.

Eind 2018 besloot ik om de laatste paar jaren voor mijn pensioen/AOW volledig als zelfstandige te gaan werken in de hoop wat meer vrije tijd te krijgen om aandacht te kunnen geven aan kinderen en kleinkinderen.

In 2019 kwamen Cor en ik in contact met elkaar en vroeg Cor naar mijn werkzaamheden.

We hebben toen met elkaar gesproken en dat leidde ertoe dat ik invulling ben gaan geven aan de financiële administratie van Brandsma Verzekeringen.

Ik zie het als mijn taak te zorgen dat de financiële administratie bijgehouden wordt en dat Cor maandelijks inzicht heeft in de positie van zijn bedrijf.

Het is leuk om te zien hoe een energiek team gestalte geeft aan Brandsma Verzekeringen en ik ben blij dat ik op de achtergrond kan helpen op het gebied van de financiële administratie.